Kompetanseløft 2018

Kompetanseløft ved SSiE og sertifisering av programmerere i Chatbot.

Mandag  03.09.18 gjennomførte vi; Tor Michael Ingelsrudøyen, Vivian Vestad, Gry Østmo Rømoen, Kari Joten Langsjøvold og Siv Hansen Kvilten ett forkurs for Chatbot - sertifisering som normalt tar ca 10 timer, på 6 timer. Tirsdag 04.09. på morgen møtte disse 5 ekspedientene opp i Puzzel sine lokaler i Brynsveien 13, på Brynseng i Oslo. Der ble vi møtt av 2 blide karer, Mario fra Puzzel ,og Rune fra Boost som skulle gi oss en innføring i Chatbot-løsningen og vi har vært gjennom ett intenst program for å lære å programmere en chatbot, noe som fungerer godt.

Dette var mye ny teknologi og faguttrykk å sette seg inn i og utfordinger i og med at programvaren er på engelsk Det ble naturlig nok mye prøving og feiling, nyttig idemyldring og masse input på: hva er lurt og hva er ikke så lurt å legge inn?

Vi har nå fått tilgang til "vår helt egne " chatbot, som kan programmeres og testes ut av kundene og testet ulike chatboter på nett, noen var ganske bra, mens andre ikke levde helt opp til forventningene.

Alle fem ekspedientene besto eksamen og er nå sertifiserte programmerere.

Vi gratulerer og ser fram imot å kunne tilby chatbot- tjenesten til våre kunder!